Om oss

lidia-larssonTrivselstäd i Linköping är ett familjeföretag som grundades våren 2013 av Lidia Larsson, som med sin långa och gedigna erfarenhet inom hem-, flytt-, företag- samt hotellstäd gör den vanliga städupplevelsen extraordinär. Fokuset ligger hos Trivselstäd i Linköping helt och hållet på kunden, och inte enbart på att göra dem nöjda. Istället fokuserar vi på helheten och den upplevelse samt känsla som ett fint och rent hem och/eller kontor ger, utan att kunden själv lyfter ett finger. Det vi förutom denna upplevelse erbjuder är även fritiden tillbaka, som istället kan ägnas åt familj, vänner eller olika fritidsaktiviteter.


Ledorden hos Trivselstäd i Linköping är flexibilitet och pålitlighet, och dessa är något som för Lidia alltid har vart självklara. De genomsyrar därför inte bara företagets koncept, utan även all personal och samtliga städtjänster vi utför. Flexibiliteten ses genom bra öppettider samt tillgång dygnet runt och pålitligheten ges genom goda kunskaper och vår långa erfarenhet. Detta inklusive våra skräddarsydda städscheman samt personliga städerskor gör att vi kan garantera att ni som kund hos oss inte blir besvikna.


Boka in ett kostnadsfritt kundbesök redan idag och gör er vardag både enklare och renare. Och kom ihåg, ni stökar – vi städar.


Välkomna.